Akatemia

 

Salpausselän Reippaan Akatemia aloitti toimintansa lokakuussa 2009. Joukkue pelasi ensimmäisen kautensa kesällä 2010 Uudenmaan piirin 6-divarissa. Kauden päätteeksi joukkue nousi parhaana lohkokakkosena 5-divariin. Kaudella 2011 joukkue pelasi 5-divarissa ehjän kauden, jonka päätteeksi se nousi oman lohkonsa voittajana yhtä porrasta ylöspäin. Kaudella 2014 joukkue esiintyy Uudenmaan piirin 4-divarissa.

Seuran toinen miesten joukkue perustettiin alun perin palvelemaan ennen kaikkea nuorten lupausten tarpeita. Akatemia tarjoaa edelleen nuorille pelaajille hyvää tuntumaa miesten peleihin. Akatemian joukkue tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden harrastaa lajia kilpailumuodossa. Kun aika ei perhe, työ, yms. asioiden takia riitä välttämättä ylempien sarjatasojen vaatimaan harjoitteluun, eikä puulaakipuuhastelu kiinnosta, on Akatemia hyvä vaihtoehto harrastaa lajia. Joukkueen yhtenä tarkoituksena onkin tarjota jäsenilleen onnistumisen tunteita ja elämyksiä jalkapallon merkeissä. Kauden 2011 päätteeksi Lahden Reippaan silloisena edustusjoukkueena ollut ryhmä siirtyi Lahden Reippaan lipun alle, jonka jälkeen Akatemia on jatkanut Salpausselän Reippaan lippulaivana

Pelaajien taustat lajin parissa ovat varsin kirjavat; mukana on kokemusta aikanaan Veikkausliigasta ja ykkösestä omaavia pelaajia. Sen lisäksi paljon kavereita, joilla ei ole lainkaan kokemusta lajin parissa, sekä kaikkea siltä väliltä. Tästä syystä harjoituksissamme on aina avoimet ovet. Tule siis rohkeasti mukaan näyttämään taitosi, sikäli kun tällä tasolla pelaaminen kiinnostaa. Kontaktit löydät Yhteystiedot -alasivulta.

Joukkueen viikko-ohjelmaan kuuluu pääsääntöisesti kahdet harjoitukset, joista toinen on kuntotreeni ja toinen pallotreeni, sekä ottelu. Joukkue kokoaa budjettinsa omakustannepohjaisesti talkoilla, mainosmyynnillä ja kausimaksuilla.

Kaudella 2014 Akatemia pelaa kotiottelunsa Kisapuistossa ja Jalkarannassa.

TERVETULOA MUKAAN AKATEMIAN TOIMINTAAN, SITEN KUN SE SINULLE PARHAITEN SOPII; PELAAJANA, TAUSTAHENKILÖNÄ, SPONSORINA TAI KATSOJANA!
 
 
 

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 3079    Toteutus: klikkaa.fi