Tiedotusosiot:
Uutisia

Salpausselän Reippaan kilpailukausi käynnistyy


Salpausselän Reipas avaa virallisen kilpailukautensa tulevan viikonlopun lauantaina 28. päivänä Vierumäen urheiluopistolla, kun se kohtaa Suomen cupin toisella kieroksella Sipoon sudet. Voittaja tästä ottelusta jatkaa kolmannelle kierrokselle, jossa vastaan asettuu voittaja ottelusta Babylon x - Riipilän raketti.

Salpausselän Reipas saa otteluun lähes parhaan kokoonpanonsa sillä poissa ovat vain Olli Pajari, Jarkko Loikkanen ja Tero Rantala. Pienet kolhut ja Flunssat ovat myös riivanneet hyvin harjoitellutta joukkuetta, joten pelipäivänä selviää vielä muutaman pelaajan kohtalo.

"Se on meille nyt sitten vähän isompi ottelu edessä lauantaina, ja monelle kaverille kokonaan ensimmäinen Cup matsi. Onneksi Lahdessa on käynnissä samaan aikaan Lahti cup ja sunnuntainakin on "el classico ala Lahti", kun nämä perinteikkäät Kyykkä ja Reipas iskevät yhteen, joten oman seuran virallisessa pelissä ei ole pelkoa suuresta kotiyleisön paineesta. Tarkoituksella vietiin ottelu vierumäelle, jotta joukkue saa rauhan keskittyä  olennaiseen. Vastustaja Sipoon Sudet on ennakkoscouttauksissa osoittautunut hyväksi kolmosen ryhmäksi, joiden nopeiden kärki- ja laitapelaajien kanssa saa olla tarkkana. Omalla peruspelillä vastustaja on kuitenkin kaadettavissa. Kaikkemme tulemme antamaan ja parhaamme teemme, katsotaan mihin rahkeet sitten riittävät kun 2x40min ja mahdolliset rankkarit on takana. Syyskuu ja Sonera stadium siintää kuitenkin  unelmissa." Mietiskeli joukkueen toinen maalivahti Heikki "Burger" Haaraoja lasittuneella katseella joukkueen viimeistelyharjoitusten jälkeen Vierumäen kentän kopissa. "Kenttä oli tänään hyvä ja pakkastakin ihan sopivasti" Tuumi Manageri Mike Suviranta  kiirehtiessään limusiininsa kyytiin.

Salpausselän Reipas - Sibbo Vargarna Launataina 28.1.2012 klo 15 Vierumäen urheiluopisto.Julkaistu 27.01.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 5758.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7981    Toteutus: klikkaa.fi