Tiedotusosiot:
Uutisia

Cup-juna hyytyi Tikkurilan asemalle


Salpausselän Reippaan Akatemian Cup-taival päättyi tämän vuoden osalta eilen Tikkurilan urheilupuistossa, kun Espoolainen FC Babylon kuritti Lahtelaisia numeroin 3-0. Pakkasen ja lumen liukastama kenttä osoittautui hieman ”raskaammalla” kalustolla operoineelle Akatemian nipulle haasteelliseksi, ja kevyemmällä jalalla liikkeellä olleet Espoolaiset etenivät ansaitusti jatkoon. Itse ottelu oli varsin tasainen, mutta Babylonin jäätävän kylmä viimeistely ja kurinalainen puolustaminen olivat tällä kertaa Lahtelaisille liikaa.

Ottelun ensimmäinen puoliaika alkoi tunnustelevissa merkeissä Reippaan hienokseltaan kontrolloidessa pallollista peliä. Kauaa ei kuitenkaan ehditty pelata, kun Babylon osoitti vaarallisuutensa. Kesken Lahtelaisten painostuksen joukkue tuli nopealla vastaiskulla, ja palloa kaivettiin ensimmäisen kerran Akatemian maalista. Vain muutamaa hetkeä myöhemmin sama toistui, ja Babylon siirtyi 2-0 johtoon. ”Kyllä se vaan vaikeaksi näissä peleissä menee, jos antaa kaverille kaksi maalia eteen”, tuumaili Manageri Suviranta tässä vaiheessa. Reipas pystyi kuitenkin tämän jälkeen luomaan muutaman hyvän maalipaikan, mutta Niko Jorosen tolppalaukausta ja Teemu Vuorelan läpiajoa lähemmäksi maalia ei tällä kertaa päästy. Vielä ennen puoliaikaa Tikkurilassa hätkähdettiin, kun kentän lähettyviltä rikkoutui lämminvesiputki (vielä vahvistamaton tieto) aiheuttaen melkoisen pamauksen. Samanlainen ”napsahdus” kuului myös Akatemian selkärangasta, kun Jaska Hiltunen ampui vapaapotkua taukonumeroiksi Espoolaisille 3-0.

Toiselle puoliajalle Suviranta suoritti tukun pelaajavaihtoa ja etenkin Joonas Tolonen ja Jesse Seppänen toivat lisää ryhtiä Akatemian otteisiin. Babylon kuitenkin puolusti joukkueena erittäin kurinalaiseksi ja Lahtelaisten rynnistys jäi tällä kertaa torsoksi. Lisämaaleja ei enää nähty ja lopun suurimman huvinaiheen tarjosikin verkkaiseen tahtiin vaihtoja hoitanut avustava erotuomari. Reippaan joukkueenjohtaja Antti Kumpulainen kiteytti vielä ottelun päätteeksi seuraavaa: ”Kyllähän meidän otteissa näkyi tänään se, ettei olla isolla kentällä päästy harjoittelemaan ja pelaamaan. Babylon pelasi tänään fiksusti, ja etenkin niiden numero 10 (Jaska Hiltunen) aiheutti hyvällä liikkumisellaan meille jatkuvasti harmaita hiuksia. Meillä ei kuitenkaan ole mitään hävettävää, sillä ottelu oli itsessään varsin tasaväkinen. Nyt vaan lisää pelejä ja treenejä isolla baanalla, niin tästä on hyvä jatkaa kohti kautta”.
Julkaistu 13.02.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4655.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7639    Toteutus: klikkaa.fi