Tiedotusosiot:
Uutisia

Avauspiste tuliaisina Keravalta


Salpausselän Reippaan Akatemia matkusti niukan avaustappion jälkeen pistejahtiin Keravalle, jossa se sai vastaansa paikallisen Fc Dynamon. Lahtelaiset joutuivat lähtemään otteluun hieman haastavista asetelmista, sillä kaikki kuusi kaveria (Loikkanen, Pajari, Seppänen, Ylönen, Motturi ja Laaksonen) jotka olivatt talven aikana topparin tontilla pelanneet, olivat erinäisten syiden takia ottelusta sivussa. Manageri Suvirannalla oli kuitenkin jälleen muutama jokerikortti hihassaan, ja iskukykyinen nippu saatiin tälläkin kertaa kentälle.

Ottelun ensimmäinen puoliaika alkoi tasaisissa merkeissä. Molemmat joukkueet pelasivat varsin hyvätasoista jalkapalloa, saamatta kuitenkaan aikaan sen kummempia maalipaikkoja. Vajaan puolen tunnin pelin jälkeen Salpausselän Reipas sai kulmapotkun, josta syntyneestä vastahyökkäyksestä Keravalaiset iskivät ottelun ensimmäisen maalin ja numeroiksi 1-0. Vain hetkeä myöhemmin palloa kaivettiin toistamiseen Lahtelaisten maalista, kun vapaapotkun jälkitilanteesta syntyneen hässäkän päätteeksi Keravalaiset onnistuivat maalinteossa. Salpausselän Reipas ei tästä kuitenkaan lannistunut. Hetkeä myöhemmin Lahtelaiset saivat pelattua pallon FCD:n maaliin, mutta ottelun tuomari hylkäsi maalin (väärän sääntötulkinnan perusteella). Tämä heitti vielä lisää vettä sisuuntuneen Lahtelaisnipun myllyyn, ja ansaittu kavennusmaali syntyi, kuin Teukka Tuominen ampui vapaapotkun komeasti Keravalaismaalin yläkulmaan. Vielä ennen taukoa nähtiin myös tasoitusmaali, kun Teemu Vuorela viimeisteli hienon hyökkäyskuvion päätteeksi numeroiksi 2-2.

Toinen puoliaika jatkui varsin samanlaisissa merkeissä, johon ensimmäinen päättyi. Peliä mentiin vauhdikkaasti päästä toiseen, ja molemmat joukkueet pystyivät luomaan puolittaisia maalipaikkoja. Noin vartin verran oli toista puoliaikaa pelattu, kun Keravalaiset siirtyivät Lahtelaispuolustuksen hienoisella avustuksella 3-2 johtoon. Reipas tuli kuitenkin taas hetkeä myöhemmin tasoihin, kun Jani Kujala laukoi pystyjuoksunsa päätteeksi pallon Keravalaispuolustuksen kautta maaliin. Tämän jälkeen ottelua mentiin eteenpäin tennistyyliin, molempien joukkueiden hakiessa voittomaalia. Enempää osumia ei kuitenkaan enää nähty, ja pisteet jaettiin kenttätapahtumiin nähden varsin oikeutetusti numeroin 3-3.

”Tänään oli meiltä hyvä peli. Vaikka kaveri pääsi alussa kahden maalin johtoon, ei usko missään vaiheessa loppunut. Hyvä piste, ja ennen kaikkea esitys, jolla se tuli, lämmittävät mieltä. Tästä on taas hyvä mennä eteenpäin.” summasi Manageri Suviranta ottelun jälkeen. Ottelun onnistujia maalintekijöiden lisäksi olivat topparikaksikkona hyvin pelanneet Niko Joronen ja Juhis Hämäläinen.
Julkaistu 30.04.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4296.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7612    Toteutus: klikkaa.fi