Tiedotusosiot:
Uutisia

…Ja toisti saman kotona


Salpausselän Reippaan Akatemia lähti hakemaan peliinsä uutta ilmettä edellisen ottelun mahalaskun jälkeen, kun se sai paikallisottelussa vastaansa Orimattilan Pedot. Petojenkaan alkukausi ei ole täysin suunnitelmien mukaan sujunut, joten ottelusta oli odotettavissa kahden tiukasti voittoa hakevan joukkueen vääntö.


SalReipas aloitti ottelun samalla tavalla, kuin kahdesti aiemmin tällä kaudella (Keravalla ja Vantaalla). Lahtelaisten ihmetellessä ja uinuessa Pedot hallitsi ottelua ja painoi palloa Lahtelaispäätyyn, ja kauaa ei ehditty pelaamaan, kun Nyppi Nyholm vei Orimattilalaiset 0-1 johtoon. Muutamaa hetkeä myöhemmin palloa kaivettiin toistamiseen Akatemian maalista, ja joukkue oli taas kahden maalin takaa-ajoasemassa, ennen kuin ottelu oli oikeastaan kunnolla edes alkanut. Tämän jälkeen Reipas kuitenkin taas heräsi pelaamaan, ja ottelu tasottui selvästi. Lahtelaiset saivat luotua erikoistilanteista vaarallisia tilanteita Petojen maalille, ja kavennus syntyikin vielä ennen taukoa, kun Semen Kirillov jatkoi Opa Pajarin antaman keskityspallon maaliin. Näissä numeroissa (1-2) mentiin myös tauolle.

 
Toista puoliaikaa pelattiin varsin tasaväkisissä merkeissä aina siihen asti, kun Petojen keskikenttäpelaaja ajettiin toisen varoituksen saattelemana ulos kentältä. Tämän jälkeen pallollinen kontrolli siirtyi hienokseltaan Akatemialle, ja se pystyi luomaan painetta Petojen maalille. Tasoitus 2-2:een syntyi, kun Joppe Tolosta rikottiin rangaistusalueella, ja seuranneesta rangaistuspotkusta Pekka Hiltunen viimeisteli varmasti. Ottelun loppua kohti pallollinen hallinta siirtyi entistä selkeämmin Lahtelaisille, ja voittomaalia haettiin vimmatusti. Ottelua oli pelattu noin 88 minuuttia, kun kesken Lahtelaisten painostuksen Orimattilalais- hyökkääjä pääsi vastaiskusta yksin läpi, viimeistellen numeroiksi 2-3. Epäusko hiipi Lahtelaisten puseroon, mutta vahvasti ottelun lopun pelannut Jari Korkkanen oli sitä mieltä, ettei pisteitä oltu vielä jaettu. Hän pelasi laidalta itsensä tyylikkäästi vapaaksi, keskitti hienon pallon boxiin, josta ylösnoussut Teukka Tuominen viimeisteli loppunumeroiksi 3-3.


”Olihan taas käsittämätön alku meiltä. Nyt täytyy ruveta jotain muutoksia tekemään, että saadaan otteluun parempi startti. Jouduttiin taas tänään tekemään hirveä määrä duunia, että päästiin edes tasoihin. Jos tässä sarjassa haluaa tapella voitosta, on kaksi maalia eteen turhan paljon. Olen kuitenkin ylpeä joukkueesta, ja siitä että se taisteli tänään pisteen karmeasta alusta huolimatta. ” Tuumaili Manageri Suviranta ottelun jälkeen. Salpausselän Reippaan vakuuttavimpia olivat laitapakkina hyvin pelannut Juhis Hämäläinen, ja kärjessä ja keskikentällä raatanut Pekka Hiltunen.  

  

  

  

  
Julkaistu 21.05.2012

Lisää kommentti

« Takaisin

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7892    Toteutus: klikkaa.fi