Tiedotusosiot:
Uutisia

Pisteet jäi Espooseen


Salpausselän Reippaan Akatemia ei saanut puristettua itsestään parhaita tehoja irti, kun se matkusti Kasiysin vieraaksi Espoon Laajalahteen. Reippaan selkeänä tavoitteena otteluun lähdettäessä oli tuoda vähintään yksi sarjapiste tuliaisina, mutta siipirikko ryhmä joutui tällä kertaa toteamaan isäntäjoukkueen vahvemmaksi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Kasiysin hienoista hallintaa, ja myötätuulen avustamana se pystyikin vyöryttämään peliä Lahtelaisten päätyyn. Reipas oli hieman totuttua paremmin hereillä ottelun alussa, ja etenkin Kaika Lahtisen hyvä vire piti Akatemian mukana taistelussa. Kasiysi sai kuitenkin survottua avausmaalin rajaheiton jälkitilanteesta, kun ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu noin puolet. Tämän jälkeen käsikirjoitus pysyi samanlaisena puoliajan loppuun; Kasiysi oli kuskin paikalla, ja Reipas kontrasi vastaiskuilla. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, joten puoliajalle mentiin isäntien 1-0 johdossa.

Toiselle puoliajalle tultaessa ottelun kulku yllättäen muuttui. Reipas sai alkuun pari hyvää sommitelmaa ja niiden päätteeksi muutaman puolittaisen maalipaikan. Tämä antoi uskoa Akatemian tekemiseen, ja sekoitti puolestaan hieman Kasiysin peliä. Nyt Lahtelaiset olivat kuskin paikalla, isäntien keskittyessä vastaiskuihin. Reippaan taistelu jäi tällä kertaa kuitenkin puolitiehen, eikä Joonas Tolosen tolppalaukausta lähemmäksi maalia päästy. Kun Kasiysi heti seuraavasta vastahyökkäyksestä vielä niittasi loppunumeroiksi 2-0, oli homma käytännössä taputeltu.

”Tänään oli ihan hyvää taistelua yksilötasolla. Vielä kun saadaan homma siten, että taistellaan joukkueena, niin uskon että se näkyy myös tuloksissa. Meillä ei ole mitään syytä hävetä tämän päivästä esitystä, mutta töitä täytyy vielä tehdä joukkuepelaamisen eteen” summasi Manageri Suviranta ottelun jälkeen. Hyvän ottelun laitalinkkinäraatanut Teukka Tuominen oli samoilla linjoilla: ”Jännä nähdä, että matsin jälkeen kopissa istuu kaikkensa antaneita jätkiä jalat enemmän ja vähemmän kolhuilla. Nyt tämä yksilötason taistelu ja tekeminen pitää saada joukkuetasolle, jotta voidaan ruveta taistelemaan taas voitoista” Akatemian Kippari linjasi.

Salpausselän Reippaan taistelevimpia olivat maalissa hyvin pelannut Kaika Lahtinen, sekä kärjessä asenteella töitä tehnyt Saku Suviranta (kuvassa).
Julkaistu 29.05.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 3039.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7917    Toteutus: klikkaa.fi