Tiedotusosiot:
Uutisia

Pelaajauutisia


Salpausselän Reippaan pelaajanipussa on tapahtunut kauden edetessä alasarjajoukkueelle tyypillistä liikehdintää:

Puolustuspään terrieri, ”Tykkimies” Niko Ylönen siirsi leirinsä takaisin pohjoiseen, ja jatkaa ammatin harjoittamista poronhoitoalueen poliisilaitoksella. Salpausselän Reipas kiittää Ylöstä hienoista esityksistä ja loistavasta asenteesta, jota mies mukanaan toi. Lisäksi toivotamme Ylösen aina tervetulleeksi takaisin joukkueen riveihin, sikäli kun tie joskus Etelä-suomeen vielä kulkee.

Joukkueen ainoa ”Svenska talande”, Jesse Seppänen puolestaan siirtyi kesäksi työn perässä Tammisaareen, ja on pääosin poissa loppukauden toiminnasta. Joukkueen johdon toiveissa tosin on, että purjehduskauden päätyttyä Jesse nähtäisiin vielä mukana taistelemassa sarjapaikasta.

Hieman helpotusta kapenevaan rinkiin on luvassa lasarettiosastolta: treenikaudella lähes dominoivia otteita esittänyt, sittemmin nilkkansa murtanut Marko Laaksonen (kuvassa) on hyvää vauhtia toipunut takaisin treenikuntoon, ja mies saatetaan nähdä jo seuraavassa sarjaottelussa pelaavassa kokoonpanossa. Myös toinen nilkkavaivoista kärsinyt, Akatemian paidassa kahdella kaudella eniten verkkoa heiluttanut Teemu Vuorela on kuntoutunut mukaan treenivahvuuteen. Tosipeleihin paluu tosin kestänee vielä muutaman viikon, mutta merkit ovat lupaavat.

lisää säpinää on saatu myös treeneihin, kun Ville Paasonen ja Otto Väihkönen ovat liittyneet rinkiin mukaan. Omien sanojen mukaan molemmat herrat ovat mukana sparraamassa joukkuetta sarjapisteistä taisteltaessa, eivätkä vielä tälle kaudelle pue pelipaitaa päälleen.

Lisäksi muutama uusi kaveri on käynyt haistelemassa joukkueen meininkiä, ja kesä näyttää tullessaan, saadaanko uusia kiinnityksiä pelaavaan kokoonpanoon tehtyä.
Julkaistu 06.06.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 8964.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7954    Toteutus: klikkaa.fi