Tiedotusosiot:
Uutisia

Katkeran suloinen piste Vantaalta


Salpausselän Reippaan Akatemia jatkoi sarjapisteiden metsästystä, kun se lähti haastamaan ennakkoon kovaksi kotijoukkueeksi tiedettyä VJS:aa. Ennakkotietojen perusteella vastassa oli odotettavissa nuori ja hyvin liikkuva joukkue. Ottelun alut tällä kaudella nukkunut Akatemia haki uusia kuvioita alkulämmittelyyn, ja Mopo Motturi saikin piiskattua porukan hieman paremmin hereille heti alusta asti.

Ottelun ensimmäinen puoliaika käynnistyi VJS:n hienoisessa hallinnassa, Reippaan keskittyessä tiiviiseen puolustamiseen. Vantaalaiset olivat kuitenkin terävämpiä kaksinkamppailuissa, ja tehtailivat kaksi varsin tyylikästä maalia puoleen tuntiin. 2-0 tilanteessa hyvän ottelun Akatemian maalilla pelannut Jakke Suhonen ripitti porukkaa tutun rauhalliseen tyyliinsä ja saikin puhallettua lisää taisteluhenkeä mustapaitojen otteisiin. Reipas kavensi taukonumeroiksi 2-1, kun Semen Kirillov karvasi pallon Vantaalaisten puolustajalta, tarjoili hyvän passin boxiin, josta Jari Korkkanen viimeisteli tyylikkäästi.

Toiselle puoliajalle tultaessa Akatemia jatkoi pirteää pelaamistaan, ja ottelun voimasuhteet tasoittuivat selkeästi. Lahtelaiset saivat luotua etenkin Olli Pajarin antamista erikoistilanteista vaarallisia paikkoja VJS:n maalille. Ansaittu tasoitusmaali syntyi kulmapotkusta, kun Pajari laittoi jälleen loistavan pallon, jonka Kirillov puski verkkoon. Hetkeä myöhemmin Kirilloville tarjoutui loistava mahdollisuus viedä Lahtelaiset johtoon, kun hän läpiajon päätteeksi kiersi jo maalivahdinkin, mutta viime hetken kompurointi laukaisutilanteessa suuntasi laukauksen ohi maalin. Otteluun saatiin vielä dramaattinen loppu; noin 88 minuuttia oli pelattu, kun Jani Kujala oli jo maalivahdin ja maalin välissä puskemassa palloa tyhjään maaliin. Veskarille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kun repiä Kujala nurin. Maalivahti suihkuun, kenttäpelaaja tolppien väliin ja pallo pilkulle. Maaliin ”laitettu” kenttäpelaaja kuitenkin torjui rankkarin ja pisteet tasattiin numeroin 2-2.

”Tänään oli ihan hyvän näköstä meininkiä. Vaikka mentiin taas aika lailla kapealla nipulla, niin jaksettiin vääntää loppuun asti. Kolme pinnaakin oli jo tarjottimella, mutta täytyy muistaa, että tasuri kahden maalin takaa-ajoasemasta on kuitenkin hyvä suoritus. Tästä jäi varmaan sopivasti jätkille hampaan koloon” tuumaili Joukkueen johtaja Antti Kumpulainen ottelun jälkeen. Akatemian parhaimmistoa olivat tolppien välissä vakuuttavasti pelannut Jakke Suhonen sekä maaliverkkoa heiluttaneet Jari Korkkanen ja Semen Kirillov

VJS - SalReipas/Akatemia (2-2)

1-0 Vastustaja

2-0 Vastustaja

2-1 Korkkanen (Kirillov)

2-2 Kirillov (Pajari)

Varoitukset: Hämäläinen, Rantala T., Redman, Tolonen


Julkaistu 06.06.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9667.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7969    Toteutus: klikkaa.fi