Tiedotusosiot:
Uutisia

Hyvä taistelu ei riittänyt


Salpausselän Reippaan akatemia joutui hyvästä taistelusta huolimatta toteamaan sarjakärki allianssin liian kovaksi vastustajaksi. Ilman pistemenetyksiä kohti kolmosta porskuttava vantaalaisryhmä osoitti, että se on täysin ansaitusti suvereenisti sarjan kärkipaikalla.

Akatemia sai itse otteluun loistavan startin, kun muutaman minuutin pelin jälkeen Marko Laaksonen vei isännät johtoon Niko Jorosen hyvästä esityöstä. Tämän jälkeen puoliaikaa mentiin Allianssin kontrolloidessa pallollista peliä, Reippaan keskittyessä raivoisasti puolustamaan johtoasemaansa. Vantaalaiset saivat luotua tukun kulmapotkuja ja sivurajaheittoja, jotka lingottiin kerta toisensa jälkeen Akatemian maalin suulle. Reippaan puolustus kuitenkin pelasi Mopo Motturin ja Kaika Lahtisen johdolla tilanteet varmasti, ja vaarallisia maalintekopaikkoja ei montaa syntynyt. Allianssi onnistui kuitenkin (ansaitusti) tasoittamaan ottelun vielä ennen puoliaikaa, ja tauolle mentiin 1-1 lukemissa.

Toisella puoliajalla Allianssi jatkoi pallollista kontrollointia ollen ottelussa kuskin paikalla. Vantaalaiset siirtyivätkin 1-2 johtoon, kun toista puoliaikaa oli pelattu noin vartti. Tämän jälkeen Akatemia joutui lisäämään hyökkäysaktiivisuuttaan, ja se saikin luotua muutaman hyvän tekopaikan, mutta tällä kertaa viimeistely ei tuottanut toivottua tulosta. Allianssi onnistui lopulta myös erikoistilanteissaan, kun pitkän rajaheiton päätteeksi pallo ajautui Vantaalaishyökkääjän jalkaa boxissa, ja tämä siirsi numeroiksi 1-3. Reipas sai loppua kohden vielä lisää ryhtiä tekemiseensä, ja etenkin Joonas Tolosen ja Jari Lahtisen mukaan tulon myötä Lahtelaiset saivat lopussa ottelun hallinnan itselleen. Muutamaa puolittaista läpiajoa lähemmäs maalia Lahtelaiset eivät kuitenkaan päässeet, ja Allianssi vei sarjapisteet mukaansa lukemin 1-3.

” Tää oli meiltä ihan hyvä matsi, ja etenkin toi taisteluilme oli tänään loistavaa. Allianssi oli tänään ton verran parempi, ja se kuuluu mielestäni selkeästi ylemmälle sarjatasolle. Meidän tän päiväisellä esityksellä tulee vielä varmasti jatkossa tulosta. ” Summasi Manageri Suviranta ottelun jälkeen.
 
SalReipas Akatemia - Allianssi 1-3
 
1-0 Laaksonen (Joronen)
1-1 Vastustaja
1-2 Vastustaja
1-3 Vastustaja
 
Varoitukset: Pajari, Rantala T., Motturi
 
 

Joonas Survosen taltioimia kuvia ottelun tapahtumista voi käydä ihastelemassa oheisen linkin takaa:

 
 Julkaistu 21.06.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 7250.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7931    Toteutus: klikkaa.fi