Tiedotusosiot:
Uutisia

JoKi rokotti virheistä


Salpausselän Reippaan Akatemia jatkoi taisteluasarjapaikasta, kun se sai kotona vastaansa Jokelan Kisan. Joukkueet kohtasivattaannoin kutos-divarissa, ja tuolloin molemmat voittivat kertaalleen, jotentiukka taisto oli odotettavissa myös tällä kertaa. Lahtelaiset lähtivätotteluun hieman siipirikkoisena, kun poissaolijoiden lista oli pitkä kuinnälkävuosi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika alkoi Lahtelaisten hienoisessahallinnassa. Mustapaidat pitivät palloa, Jokin keskittyessä tiiviiseenpuolustamiseen ja kontrolloituihin vastaiskuihin. Lahtelaisten hienoisestahallinnasta huolimatta vaarallisia maalipaikkoja ei ottelun alun aikana nähty.Ottelua oli pelattu noin 20min, kuin Reippaalle sattui puolustuspäässä virhe,josta Joki rokotti välittömästi. Tämä ei kuitenkaan lannistanut Lahtelaisia,vaan hyvä pelaaminen jatkui, ja hetkeä myöhemmin Jokin maalivahti sai vaivointorjuttua Reippaan hyvän hyökkäyksen kulmapotkuksi. Kulmatilanne päättyiLahtelaisittain kuitenkin tylysti, kun Joki iski nopealla vastaiskulla, ja palloakaivettiin toistamiseen Akatemian maalista. Tämän jälkeen Reipas jatkoi hienokseltaanottelun kontrollointia, mutta hyökkäyspäästä puuttui viimeinen terävyys, japuoliajalle mentiin lukemissa 0-2.

Toiselle puoliajalle tultaessa Kisapuiston raastava kuumuusalkoi näkyä molempien joukkueiden otteissa, ja voimasuhteet tasoittuivat. Otteluamentiin varsin vauhdilla päästä toiseen, kun kentällä alkoi olla tilaa, jahelle verotti jalkoja useammaltakin pelaajalta. Reipas lahjoitti Jokille vieläkolmannenkin maalin, ja pientä ratkaisun makua alkoi olla ilmassa. Lahtelaisetsaivat kuitenkin vielä hyvän loppukirin aikaiseksi, ja Mopo Motturi kavensinkinAntti Kumpulaisen syötöstä lukemiksi 1-3. Tämän jälkeen mustapaidat painoivat
pallon vielä kahdesti ylärimaan ja loivat tukun muitakin hyviä tilanteita,mutta maaliin palloa ei enää saatu. Myös Jokilla oli pari paikkaa vieläkaunistella loppunumeroita, mutta pitkästä aikaa toisen puoliajan maalissaesiintynyt Heikki Haaraoja hoiti hommansa varsin tyylikkäästi.

”Näin tänään. Ei pelattu missään tapauksessa huonosti, muttaannettiin kaverille kolme eteen ja se maksoi sarjapisteet. Ensi matsiinkarsitaan virheet pois, ja pelataan samalla ilmeellä, niin uskon että pisteitärupee taas tulemaan”, jutteli Manageri Suviranta ottelun jälkeen. Akatemianparhaita olivat mustapaidassa debytoinut paluumuuttaja Mikko Meritie,keskikentällä taistellut Marko Laaksonen sekä pitkästä aikaa maalissa esiintynytHeikki Haaraoja.

SalReipas Akatemia – Joki 1-3 (0-2)
0-1 Vastustaja
0-2 Vastustaja
0-3 Vastustaja
1-3 Motturi (Kumpulainen)

Varoitukset: Rantala, T. 


Julkaistu 01.08.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 3653.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7982    Toteutus: klikkaa.fi