Tiedotusosiot:
Uutisia

Kallion komennossa petoluolaan


Salpausselän Reipas jatkaa taistelua sarjapaikasta, ja matkustaa seuraavaksi paikallispeliin Orimattilan petoluolaan, jossa mitellään toistamiseen tällä kaudella Päijät-Hämeen herruudesta. Lahtelaisten syyskierros on alkanut ailahdellen, vaikka joukkueella onkin edellisestä ottelusta allaan ”rutiinivoitto” Riihimäen Sarvista. Pedot puolestaan ovat pelanneet vahvan syyskierroksen, ja joukkueen pistepussi onkin lihonut sen verran, että pahin putoamispeikko on toistaiseksi karistettu niskasta.

Kevätkierroksella joukkueet tasasivat pisteet Lahdessa värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 3-3, joten tiukkaa ottelua voidaan ennakoida myös tällä kertaa, joskin kotijoukkuetta voitaneen pitää hienoisena ennakkosuosikkina. Pedoilta on ennakkotietojen perusteella varmuudella sivussa joukkueen syömähammas ja hyökkäys pelin sielu, Orimattilan Balotelliksikin ristitty Nyppi Nyholm, jonka kausi loppui ikävästi polvivammaan. Myös Reippaan peräsimessä Debytoiva Kapa Kallio joutuu tuskailemaan poissaolojen kansssa, kun erinäisten syiden takia ottelusta puuttuu ainakin Meritie, Joronen, Motturi, Pajari, Huttunen, Redman, Suviranta, Holopainen, Seppänen ja Hiltunen

”Tämä kuuluu kuitenkin alasarjapalloiluun, ja poissaoloilla on turha selitellä mitään. Se ei kuulu tapoihimme muutenkaan ja joukkue on juuri niin vahva kun sen päivän kunto on. Tämä on todella tasaväkinen sarja, jossa oikeastaan Allianssia lukuun ottamatta kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. Uskon että mustapaidat saavat hyvän ilmeen kentälle, joten kyllä me voitosta ja Hämeen herruudesta lähdetään taistelemaan”, Kallio kommentoi omaan rauhalliseen tyyliinsä.

Orimattilan Pedot- Salpausselän Reipas Akatemia 25.8.2012 klo 13.00 Orimattilan keskuskenttä
Julkaistu 24.08.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 3479.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10487    Toteutus: klikkaa.fi