Tiedotusosiot:
Uutisia

Kasiysi jäi jyrän alle Mukkulassa


” Kuka haluaa pelata ensi kaudella vitosta?”, kuului Manageri Suvirannan tyly kysymys ennen ottelua, hiljentäen pukukopin täysin. Tästä hiljaisuudesta alkoi hurja lataus, joka siivitti Salpausselän Reippaan Akatemian yhteen sen historian parhaista esityksistä, kun Espoolainen Kasiysi jäi vastaantulijaksi nelos-divarin putoamistaistelussa Mukkulan illassa.

Ottelu alkoi vahvasti Salpausselän Reippaan komennossa, ja peliä oli pelattu vain kolme minuuttia, kun Teemu Vuorela vapautti Jari Korkkasen läpiajoon, josta mies ei erehtynyt. Tämän jälkeen Lahtelaiset lisäsivät kierroksia entisestään, ja vain muutamaa hetkeä myöhemmin Mikko Meritie siirsi numerot 2-0:aan. ”Avausmaali Mömmölle mustapaidassa, ja tuli hyvään paikkaan. Hieno onnistuminen, joka varmasti tiputti pienoisen selässä roikkuneen apinan pois”, tuumaili Kapa Kallio maalin jälkeen. Espoolaiset saivat tämän jälkeen pari puolittaista maalintekopaikkaa, jotka Akatemian tolppien välissä loistanut Kaika Lahtinen hoiti kuitenkin vakuuttavasti. Palloa kaivettiin vielä kolmannen kerran Kasiysin maalista ennen puoliaikaa, kun Juhis Hämäläinen puski Korkkasen antaman keskityksen tyylikkäästi verkkoon.

Toinen puoliaika jatkui siitä, mihin ensimmäinen jäi. Mustapaidat rakentelivat näyttävillä kuvioilla maalipaikkoja toisensa perään, ja Juhis Hämäläinen siirsikin illan toisella osumallaan numerot 4-0:aan. Tämä oli käytännössä viimeinen naula Kasiysin arkkuun, ja ottelun voittajasta ei ollut enää epäselvyyttä. Lahtelaisilla oli ottelun lopussa vielä tukku maalipaikkoja joista olisi voinut takoa rumemmatkin numerot tauluun, mutta enempää maaleja ei kuitenkaan enää nähty.

”Tähän tää joukkue pystyy parhaimmillaan. Pallo liikkuu ja homma toimii. Vastustaja ei ollut tänään missään tapauksessa huono, me vaan pelasimme pirun hyvin. Koko joukkue pelasi loistavasti ja joka jätkän voisi mainita erikseen, mutta erityisesti mieltä lämmitti Jari Korkkasen loistava peli. Kaveri näytti, että tolla asenteella ja työmäärällä se pystyy tässä sarjassa tekemään mitä tahansa. Myös Meritie ja Vuorela olivat tänään suvereeneja kentällä. Tästä on taas kiva jatkaa eteenpäin”, myhäili Suviranta virallisilla jälkipeleillä ravintola Hanhenpojassa.

Salpausselän Reipas Akatemia – Kasiysi/Rocky 4-0 (3-0)

1-0 Korkkanen (Vuorela)

2-0 Meritie (Kirillov)

3-0 Hämäläinen (Korkkanen)

4-0 Hämäläinen (Vuorela)

Varoitukset: Pajari
Julkaistu 31.08.2012

Lisää kommentti

« Takaisin

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10478    Toteutus: klikkaa.fi