Tiedotusosiot:
Uutisia

Pistejahti jatkuu Kisapuistossa


Salpausselän Reipas jatkaa taistelua sarjapaikastaan, kun se saa vastaansa Vantaalaisen VJS/1:n tiistai-iltana kisapuiston tekonurmella. Joukkueet tasasivat pisteet kevätkierroksella Vantaalla 2-2 lukemin, ja tuosta ottelusta jäi Lahtelaisille pahasti hampaan koloon.

Tasainen kamppailu tullaan varmasti näkemään myös tällä kertaa, vaikka VJS/1 on jo sarjapaikkansa varmistanutkin, ja hätyyttelee vielä lohkon kakkostilaakin. Salpausselän Reipas puolestaan tarvitsee vielä muutamat pisteet, jotta ensi kaudellakin Lahdessa nähdään nelosdivari jalkapalloa. Mustapaidat pääsevät otteluun hyvästä lähtötilanteesta, sillä Manageri Suvirannalla on kerrankin käytettävissään sellainen nippu jalkapalloilevia pelimiehiä, että avauskokoonpanon laatiminenkin hieman askarruttaa. "Nyt ei ainakaan tarvi selitellä poissaoloilla. Tällainen tilanne kun olisi useammin, että on täysi nippu terveitä jätkiä, niin nelosen kärkipää olisi aika lähellä. Ja mikäli joukkue jatkaa samanlaista esitystä kentällä, mihin viime kotitaiston jälkeen jäi, niin pisteitten pitäisi jäädä mastokaupunkiin...”

Esiotteluna ennen Salpausselän Reipas-VJS/1 taistoa käydään Kello 18 alkaen kivikova kolmosen derdy, kun Lahden Reipas isännöi Starsia. Siis lämpimästi vaatetta ylle ja Kisapuistoon katsomaan kaksi todella miellyttävää jalkapallo-ottelua, joista ei varmasti tule vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttumaan.
Julkaistu 04.09.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 8836.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10494    Toteutus: klikkaa.fi