Tiedotusosiot:
Uutisia

Pisteet jaettiin huikean trillerin päätteeksi


Siinä missä Salpausselän Reippaan Akatemian ja Vantaalaisen VJS:n ottelu oli varsin viihdyttävä ja tapahtumarikas kevätkierroksella Vantaalla, ei vauhti ja viihdyttävyysaste tippunut pätkääkään, kun joukkueet iskivät uudelleen yhteen Lahdessa. Vauhdikas ottelu tarjosi hyvää jalkapalloviihdettä yllättävän runsaslukuiselle kotiyleisölle aina viimeiseen pillinvihellykseen asti.

Itse ottelu alkoi tasaväkisissä ja tarkkailevissa merkeissä, molempien keskittyessä pitämään oman maalinsa puhtaana. Lahtelaiset siirtyivät kuitenkin ottelussa johtoon vartin pelin jälkeen, kun illasta toiseen hurjalla asenteella raatava Marko Laaksonen onnistui viimein myös maalinteossa. Vastustamattomasti yläkulmaan painunut huikea kaukolaukaus sai myös katsomossa ottelua seuranneet fanit ihmettelemään. Kauaa ei pelattu lisää, kun Laaksonen tempaisi Teukka Tuomisen lähettämän pystypallon päätteeksi puoli-volleysta pallon toistamiseen yläkulmaan ja kotijoukkueen 2-0 johtoon. Liekö pieni hyvänolon tunne vallannut mustapaidat tämän jälkeen, vai heräsikö VJS pelaamaan, yhtä sama, mutta 2-0 osuman jälkeen pelin kontrollointi siirtyi vierasjoukkueelle. Lahtelaiset sutaisivat kesken vierailijoiden painostuksen vielä pallon harmittavasti omaan maaliin, joka entisestään lisäsi Vantaalaisten kirihaluja. Tasoitus 2-2:een syntyi Akatemian kannalta harmittavasti juuri ennen puoliaikaa, ja Lahtelaisten kahden maalin johto oli kadonnut taivaan tuuliin.

Toiselle puoliajalle lähdettäessä Manageri Suviranta oli pakotettu tekemään muutaman pelaajavaihdon, ja etenkin Juhis Hämäläisen mukaantulo piristi Lahtelaisten otteita selvästi. Peliä mentiin vauhdikkaasti päästä päähän, ja molemmilla joukkueilla oli paikat siirtyä ottelussa johtoon. VJS onnistuikin lopulta myös viimeistelyssä, ja siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon. Pientä ratkaisun makua oli jo ilmassa, kun Akatemian toppari Olli Pajari katseli punaista korttia myöhästyneen taklauksen seurauksena. Lahtelaiset eivät kuitenkaan luovuttaneet, vaan taistelivat vajaalla ja hakivat vimmatusti tasoitusmaalia. Voidaan sanoa, että ansaittu tasoitus syntyikin noin 80 minuutin kohdalla, kun Joonas Tolosen esityön päätteeksi hyvän ottelun piikissä pelannut Joni Pessala osui ensimmäistä kertaa mustapaidoissa. Tämän jälkeen ottelun loppu meni melkoiseksi hurlum-hej futikseksi, josta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut. Molemmilla joukkueilla oli vielä hyvät saumat lisämaaleihin, mutta tällä kertaa lisämaaleja ei enää nähty, ja pisteet tasattiin lukemin 3-3.

”Täysin ei voi olla tulokseen tyytyväinen kun kaikki saumat voittoonkin oli. Toisaalta oltiin hetkittäin aika hukassakin, joten piste lienee oikeutettu lopputulos. Ihmeellisesti hukattiin tänään ote 2-0 johdossa ja kaveri pääsi mukaan peliin. Äijät kuitenkin taisteli loistavasti loppuun asti ja toivottavasti jäi vähän hampaan koloon. Taistelu sarjapaikasta jatkuu, linjasi Manageri Suviranta ottelun jälkeen. Salpausselän Reippaalta hyvällä pelituulella olivat maalinteossa onnistuneet Laaksonen ja Pessala sekä keskikentällä hyvin peliä tehnyt Juhis Hämäläinen

Salpausselän Reipas Akatemia – VJS 3-3 (2-2)

1-0 Laaksonen
2-0 Laaksonen (Tuominen)
2-1 Vastustaja
2-2 Vastustaja
3-2 Vastustaja
3-3 Pessala (Tolonen)

Varoitukset: Vuorela, Pessala, Pajari (pun.)
Julkaistu 11.09.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 6038.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10445    Toteutus: klikkaa.fi