Tiedotusosiot:
Uutisia

Tulevaisuutta rakentamassa


Vaikka kuluva kausi 2012 on vielä kesken ja loppuhuipennus käynnissä, rakentaa Salpausselän Reipas hyvää vauhtia jo tulevaa. Seura vahvistaa kauden loppua sekä tulevia vuosia silmällä pitäen taustaorganisaatiotaan lisäämällä toimenkuvia ja siten myös henkilömääriä, jotka joukkueen toimintaa omalta osaltaan eteenpäin vievät.

Jokaisen Lahtelaisen (ja monen muunkin) futisihmisen tuntema Jani ”Kapa” Kallio aloittaa seuran urheilutoimenjohtajana, tuoden mukanaan oman loistavan lisän ja persoonan Salpausselän Reippaan toimintaan. Nuoresta iästään huolimatta Kallio on varsin paljon nähnyt ja laajan kontaktiverkon omaava henkilö, jolta ei aikaa ja omistautumista seuran eteen puutu. Futisniilo henkeen ja vereen, joka tulee tulevaisuudessa pitämään huolta myös siitä, että Salpausselän Reippaan toiminnasta jää tilastoja analysoitavaksi.

Kallion tilalle huoltajan pestiin astuu Otto Väihkönen, joka Kapan tapaan on hyvä lisä vahvistamaan seuran organisaatiota. Suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla varustettu huumoriveikko on haluttu lisä joukkueeseen myös pelillisten ansioiden lisäksi.

Salpausselän Reipas haluaa myös jatkossa tarjota pelaajilleen uusia kokemuksia ja onnistumisen hetkiä jalkapallon parissa. Tästä syystä hyvin alkanutta kansainvälistymistä tullaan jatkossa lisäämään ja kehittämään, ja seuran mukana jo aiemmin vaikuttanut Jari Litmanen on lupautunut jatkossa toimimaan Salpausselän Reippaan kansainvälisen osaston erikoisneuvonantajana.

”Toiminta menee hyvää vauhtia eteenpäin ja siksi on tärkeää, että saadaan lisää tekijöitä mukaan taustoille. Jokainen herrahan on ollut jo tällä kaudella mukana osaltaan kehittämässä seuran toimintaa, mutta nyt tulevaisuutta varten on hienoa, että rooleja saadaan selkeytettyä ja jokainen löytää sen oman paikkansa. Tarkoituksenamme on edelleenkin jatkossa tarjota mahdollisimman laadukasta toimintaa, jossa jokainen voi kokea onnistumisen elämyksiä jalkapallon parissa, oman taitotason ja ajankäytön sallimissa puitteissa.” Linjasivat Mike Suviranta ja Antti Kumpulainen




Julkaistu 19.09.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 6821.jpg

mustataustalogo.jpg



YHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10481    Toteutus: klikkaa.fi