Tiedotusosiot:
Uutisia

Treenikausi käynnistyi


Salpausselän Reipas pelaa kaudella 2013 Uudenmaan piirin sarjoissa kahden joukkueen voimin. Kuluneella kaudella sarjapaikkansa nelosessa säilyttänyt Akatemia jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäi, ja seuran toinen joukkue aloittaa uutena joukkueena kutos-divarista.

Valmistautuminen kauteen on nyt molempien joukkueiden osalta virallisesti aloitettu, kun myös Akatemian ”sedät” palasivat sorvin ääreen uuden valmentajan Tomppa Huttusen komennossa. Seuran uudet ”junnut” aloittivat harjoittelun jo aiemmin, ja ovat treenanneet aktiivisesti jo parin viikon ajan. Joukkuetta käskyttävät kuvassa olevat Mika Leppäkynnäs, Jami Simanainen sekä joukkueenjohtaja Kimmo Yli-Savola. ”Junnut” ovat ehtineet myös aloittaa jo viralliset ottelutkin, kun Uudenmaan piirin futsal-kausi starttasi viime viikonloppuna.

Molempien joukkueiden treeneissä on avoimet ovet, ja seura toivottaakin lajista kiinnostuneet pelimiehet tervetulleiksi kokeilemaan vauhdin ja taitojen riittävyyttä joko nelos- tai kutos-divari tasolla. Valmentajien yhteystiedot löydät yhteystiedot-välilehdeltä.
Julkaistu 20.11.2012

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 3705.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10490    Toteutus: klikkaa.fi