Tiedotusosiot:
Uutisia

Treenikausi käyntiin voitokkaasti


Salpausselän Reipas aloitti vuoden 2013 treenimatsit kohtaamalla paikallisvastustaja Starsin Mukkulan tekonurmella. Molemmat joukkueet saivat vuoden aikaan nähden jalkeille varsin hyvän määrän pelaajia. Salpausselän Reipas hieman liiaksikin, kun sekajoukkueella (4div + 6div) pelattu ottelu houkutteli paikalle treenivahvuuksista poiketen yli 20 osallistujaa.

Itse ottelu alkoi Starsin hienoisessa hallinnassa Reippaan opetellessa vielä toisten pelaajien nimiä kentällä. Stars menikin ottelussa 1-0 johtoon, kun Teemu Vikmanin laukaus jätti ensimmäisen puoliajan maalissa torjuneen Burger Haaraojan ilman mahdollisuuksia. Avausmaalin jälkeen voimasuhteet kentällä tasaantuivat ja myös Reipas alkoi saada otetta pallollisesta pelaamisesta. Tasoitus 1-1:een syntyi kun Niklas Kivistö vapautti Arttu Salmisen pystyjuoksuun, ja tämä viimeisteli tyylikkäästi ohi Starsin maalia vartioineen Petteri Enqvistin. Näissä numeroissa mentiin myös puoliajalle.

Stars meni toisen puoliajan alkupuoliskolla ottelussa uudelleen johtoon; Reippaan maaliin puoliajalla vaihdettu Eetu Kuosmanen torjui ensin hyvin Stars pelaajan laukauksen, mutta Aksu Hälinen ehti ensimmäisenä paikalle reboundiin ja siirsi numerot 2-1:een. Tämän jälkeen ottelua mentiin eteenpäin ehkä hienokseltaan Reippaan komennossa, mutta vaaralliset maalipaikat jäivät molemmilta rakentamatta. Ottelua oli pelaamatta noin 20 minuuttia, kun Reipas sai tasoituksen aikaiseksi; UTJ Kapa Kallio siirtyi kahden kärjen taktiikkaan, ja laittoi Haaraojan kentälle hämmentämään Starsin puolustusta. Tämä teki kentällä lisää tilaa Salmiselle, joka näytti illan aikana toistamiseen loistavaa viimeistelytaitoaan ja siirsi numerot 2-2:een. Kauaa ei tasoitusmaalin jälkeen pelattu, kun Salminen iski kolmannen kerran ja Reipas siirtyi ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Edelleen vain tovi tästä, ja Stars-puolustaja joutui rikkomaan Salmista rangaistusalueella, ja Haaraoja viimeisteli pilkulta loppunumeroiksi 2-4. ”Tilanne oli 2-1 kun menin kentälle, ja 2-4 kun tulin pois. Siinä kai oleellisemmat.” kommentoi Haaraoja pyörähdystään kärjessä.

Salpausselän Reippaan joukkueenjohtaja Antti Kumpulainen oli tyytyväinen näkemäänsä, ja löysi hyviä elementtejä ottelusta: ”Eniten lämmitti tänään nuorten jätkien ennakkoluuloton pelaaminen. Alkuun hieman aristeltiin, mutta mitä pitemmälle peliä pelattiin, sitä enemmän se alkoi näyttää äijien touhulta. Yksilöinä ottelusta voi mainita Mikko Meritien loistavan puolustuspään johtamisen, ja olihan tota Salmisen viimeistelyä kiva katsella. ”

FC Stars – Salpausselän Reipas 2-4 (1-1

1-0 Vikman (Raivio)

1-1 Salminen (Kivistö)

2-1 Hälinen (Peltola)

2-2 Salminen (Haaraoja)

2-3 Salminen

2-4 Haaraoja (rp.)

Tulevalla kaudella UTJ Kapa Kallio jakaa jokaisen ottelun jälkeen ”Kultapossu” maininnat ottelussa ansioituneille pelaajille. Eniten possuja kauden jälkeen kerännet pelaajat palkitaan kauden päätteeksi.

Kallion Kultapossut

*** Arttu Salminen

** Mikko Meritie

* Burger Haaraoja (Iso possu)
Julkaistu 06.02.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 5620.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10460    Toteutus: klikkaa.fi