Tiedotusosiot:
Uutisia

Kauden alku lähenee


Kevät on ehtinyt jo sen verran pitkälle ja kauden alku alkaa olla kynnyksellä, että viimeistään nyt on korkea aika herättää sivujen ylläpito talvihorroksesta. Salpausselän Reipas ei tiedottajansa tavoin kuitenkaan ole nukkunut talviunta, vaan kauteen on valmistuttu treenaamalla ja pelaamalla tukku harjoitusotteluita. Ohessa lyhyt yhteenveto kevään koitoksista.

Salpausselän Reipas iski toistamiseen yhteen paikallisvastustaja Starsin kanssa, ja ottelun käsikirjoitus noudatti hämmästyttävällä tavalla aiempaa. Stars hallitsi pelin alkua ja siirtyi ottelussa 0-2 johtoon. Mitä pitemmälle peliä pelattiin, alkoi voimasuhteet kentälle kuitenkin tasoittua, ja myös Reipas sai pelinjuonesta kiinni. Ottelu ratkesi taas viimeisen 20 minuutin aikana, jolloin Heikki Haaraojan ”touhutessa” kärjessä Reipas iski kolme maalia ja voitti lopulta numeroin 3-2. Reippaan osumista vastasivat Juhis Hämäläinen kertaalleen sekä Arttu Salminen kahdesti.

Nopsa isännöi Salpausselän Reipasta Pajulahden hallissa, jossa punapaidat vetivät puolestaan lopun rynnistyksellä pitemmän korren. Kapealla nipulla matkassa ollut Reipas pelasi suhteellisen ehjän ottelun loppua lukuun ottamatta, jolloin Nopsa iski lyhyessä ajassa kolme maalia ja vei matsin nimiinsä numeroin 5-3.

Nekalan Pallo toimi kenraaliharjoituksessa vastustajana Regions Cupin ottelun alla. Pajulahdessa käydyssä treenikamppailussa Salpausselän Reipas oli vahvempi numeroin 3-0.

Kauden ensimmäinen virallinen ottelu pelattiin Regions Cupissa, johon arpa heitti vastaan viime vuonna Salpausselän Reippaan Suomen Cupista laulukuoroon lähettäneen FC Babylonin Espoosta. Revanssihenkeä oli siis ilmassa, kun Lahtelais-ryhmä matkusti Espoonlahden tekonurmelle. Itse ottelu oli hienokseltaan Reippaan hallintaa, ja se johtikin peliä pitkään 0-1. Hieman kyseenalainen ulosajo, ja vielä kyseenalaisempi rangaistuspotku kuitenkin tasasivat voimasuhteet kentällä, ja toivat Babylonin tasoihin, ja sitä kautta mukaan otteluun. Varsinaisen peliajan ja jatkoajan jälkeen numerot olivat 1-1, ja seuranneen rangaistuslaukauskilpailun Babylon vei nimiinsä. Cup voitot Babylon 2 Salpausselän Reipas 0. Kolmatta osaa odotellessa…

Salpausselän Reippaan ensi kauden 6-divarissa pelaava ryhmä oli tulessa Vierumäellä, jossa vastassa oli viime kaudella 5-divirissa pelannut Nastolan Naseva. Hyvällä pelihuumorilla esiintynyt Reippaan ”junnuryhmä” vei ottelun nimiinsä vakuuttavan esityksen jälkeen numeroin 6-0 Santeri Haukan heiluttaessa tahtipuikkoa.

Ennen kauden alkua pelataan vielä ainakin kaksi harjoitusottelua, joissa kohdataan ensin ”Läpärit”, ja sen jälkeen Mikkelissä uusi tuttavuus FC-84. Tästä eteenpäin virallisista otteluista tullaan kirjoittamaan ottelukohtaiset ennakot ja raportit, mutta sitä ennen julkaistaan vielä kausiennakot molempien joukkueiden osalta, joissa kerrotaan lähtökohdat tulevaan kauteen ja julkaistaan viralliset tavoitteet.
Julkaistu 10.04.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 7060.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10477    Toteutus: klikkaa.fi