Tiedotusosiot:
Uutisia

Pedot valmiimpi sarja-avauksessa


Orimattilan pedot osoitti olevansa valmiimpi ryhmä sarja-avauksessa, kun se haki Salpausselän Reippaan Akatemialta pisteet Lahdesta. Ottelu ei tyypillisen sarja-avauksen tyyliin tarjonnut yllättävän runsaslukuiselle Lahtelais-yleisölle (epävirallisten laskujen mukaan hieman yli 100 katsojaa) suuria hienouksia, vaan molempien joukkueiden, etenkin Akatemian, peli haki vielä oikeita nuottejaan.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli Petojen näennäistä hallintaa, ja se pystyikin luomaan kulmapotkuista vaarallisia tilanteita Eetu Kuosmasen vartioimalle maalille, mutta hyvin torjunut maalivahti piti maalinsa ensimmäisen puoliajan puhtaana. Salpausselän Reipas sai myös rakenneltua muutaman puolittaisen paikan puoliajan aikana, mutta vaaralliset tilanteet jäivät uupumaan. Puoliajalle mentiin näin ollen numeroissa 0-0.

Toisen puoliajan alkupuolella Pedot siirtyi hieman onnekkaasti johtoon, kun pallo painui suoraan kulmapotkusta Akatemian maaliin (tai näin ottelun tuomari tilanteen näki). Petojen johtomaalin jälkeen myös kotijoukkue alkoi saada tilanteita Toni Paajasen vartioimalle vierasjoukkueen maalille, mutta viimeistelystä puuttui tällä kertaa paras terävyys, ja tasoitusmaali jäi tekemättä. Kesken lahtelaisten hyökkäyksen rakentelun Petojen purkupallo tavoitti hieman onnekkaasti kärjestä Toni Nyholmin, joka karkasi läpi ja siirsi numeroiksi 0-2. Tämän jälkeen Akatemia nosti miehiä ylös ja pyrki luomaan lisää painetta Petojen päähän, mutta jalkojen loppuessa kentältä loppukiri jäi torsoksi. Nyholm puski vielä aivan ottelun lopussa kulmasta loppunumeroiksi 0-3, ja peli oli siltä osin taputeltu.

”Eihän toi missään nimessä valmista peliä ollut. Hetkittäin se näytti jalkapallolta, mutta suurimmassa osassa tilanteista oltiin askeleen tai parin verran jäljessä. Ei tässä auta kun jatkaa treenaamista ja sitä kautta hakea peliä parempaan suuntaan. Jalkoja täytyy löytyä lisää, jos näitä otteluita halutaan voittaa.” puhisivat Mike Suviranta ja Heikki Haaraoja ottelun päätyttyä.

 
Salpausselän Reipas Akatemia – Orimattilan Pedot 0-3 (0-0)

0-1 Vastustaja

0-2 Vastustaja

0-3 Vastustaja
 
Varoitukset: Joronen, Rantala, Pajari, Tuominen
 
Kaudella 2013 jokaisessa ottelussa Salpausselän Reippaan UTJ Kapa Kallio jakaa ”kultapossu” merkinnät ottelussa parhaiten esiintyneille pelaajille. Tällä kertaa vakuuttajien valinta oli haastava tehtävä, sillä selkeitä onnistujia ei kotijoukkueen riveistä liialti löytynyt.

Kallion kultapossut:

*** Marko Laaksonen

** Eetu Kuosmanen

* Jarkko Loikkanen
Julkaistu 22.04.2013

Kommentit:
05.06.2020
Hyvin harjoitellut joukkue voitti hyvin huonosti harjoitelleen joukkueen. Siltä se katsomoon näytti.

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 7472.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10489    Toteutus: klikkaa.fi