Tiedotusosiot:
Uutisia

NJS terävämpi kisapuistossa


Salpausselän Reippaan Akatemia sai toistamiseen poistua kotikentältään tappio niskassa, kun Nurmijärveläinen NJS vei pisteet mennessään numeroin 0-2. Vierasjoukkue oli ottelussa kevyemmällä jalalla liikkeellä, kotijoukkueen pelin edelleen hakiessa oikeita nuottejaan.

NJS oli ottelun alussa Akatemiaa paremmin hereillä, ja palloa kaivettiin Burger Haaraojan selän takaa ensimmäisen kerran jo 4 minuutin pelin jälkeen. Vartti lisää, ja terävästi NJS:an kärjessä esiintynyt Joni Murtomaa ampui pallon toistamiseen kotijoukkueen maaliin. Tämän jälkeen voimasuhteet kentällä tasoittuivat, ja SalReipas sai myös rakenneltua muutaman hyvän tekopaikan, mutta edellisen kotiottelun tapaan viimeistelyssä oli toivomisen varaa, ja tauolle mentiin numeroissa 0-2.

Toisella puoliajan aluksi pelin tempo hieman ”lässähti”, ja kentällä nähtiin hienouksien sijaan lähinnä pystypainia keskialueella. Loppua kohden Akatemia nosti lisää miehiä hyökkäykseen hakien kavennusmaalia. Tämän seurauksena molempiin päihin syntyi maalitilanteita, mutta Burger Haaraojan loistavat torjunnat, ja Akatemian viimeistelystä puuttunut paras terä pitivät loppunumerot 0-2:na.

”Tänään annettiin kaverille kaksi eteen. Ite kun ei sitten laiteta sen jälkeen omista paikoista sisään, niin tulos on tässä. Siinä kai se lyhyesti. Paljon on vielä tekemistä, että saadaan paketti kasaan”, jupisi Manageri Suviranta ottelun jälkeen seuran toimistolla.

 
Salpausselän Reipas Akatemia – NJS 0-2 (0-2)

0-1 Vastustaja

0-2 Vastustaja

 
Varoitukset: Vuorela, Tuominen
 
 
Kallion Kultapossut:

*** Teemu Vuorela

** Samuel Leppänen

* Heikki Haaraoja
Julkaistu 07.05.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9349.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10475    Toteutus: klikkaa.fi