Tiedotusosiot:
Uutisia

”Lepin Ipanat” hölkkäili pisteet Noulalta


Salpausselän Reippaan 6-divisionassa pelaava ryhmä pelasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun se sai vastaansa Mukkulan tekonurmelle Järvenpääläisen Noulan. Molemmilla joukkueilla oli ensimmäisestä ottelusta voitto tilillään, ja lisäpisteiden metsästys mielessä.

Ottelun ensimmäinen puoliaika ei noussut suurten klassikoiden joukkoon. SalReipas ei saanut omaa peliään kulkemaan, ja niin kuin monesti käy, joukkue lähti mukaan vastustajan määräämään tempoon. Kotijoukkue sai puoliajan aikana rakenneltua muutaman hyvän maalipaikan, mutta viimeistely jätti paljon toivomisen varaa. Tero Rantala muun muassa näytti, minkä takia pelipaikka on viimevuosina löytynyt puolustuslinjasta, kun läpiajon päätteeksi ei maalinteko maittanut. Myös Noula sai aikaiseksi muutaman vastaiskun, kun oranssipaitojen liiallinen hyökkäysinto kostautui. Kotijoukkueen puolustus kuitenkin hoiti nämä tilanteet hyvin pelanneen Ari Ahosmäen johdolla, ja Eetu Kuosmanen (kuvassa) sai olla maalillaan pääsääntöisesti rauhassa.

Ottelun avausmaali nähtiin toisen puoliajan alussa, kun Samuel Leppänen vapautti Arttu Salmisen laidalta läpi, ja tämä siirsi numerot 1-0:aan. Hetkeä myöhemmin Salminen tarjoili talviunilta heränneelle Jani Kujalalle namupassin maalin eteen, eikä maalintekijä erehtynyt 2-0. Hyvällä pelipäällä ollut Kujala iski jakson puolivälissä toistamiseen Salmisen tarjoilusta, ja siirsi numerot 3-0:aan. Tässä vaiheessa Noulan kavereilta loppui suurin pelihuumori, eikä ottelun voittajasta ollut enää epäselvyyttä. Saku Suviranta viimeisteli Antti Asikaisen syötöstä seuraavaksi 4-0:aan, ja Kujala täydensi hattutemppunsa ottelun lopussa Ari Ahosmäen syötöstä. Loppunumerot 5-0, ja sarjapisteet Salpausselän Reippaalle.

Hyvästä tuloksesta huolimatta Salpausselän Reippaan valmentaja Lepi Leppäkynnäs ei ottelun jälkeen liialti omiaan kehunut: ”Tässä matsissa ei ollut mitään muuta hyvää kuin tulos. Ihme hölkkäilyä, ja näytti ettei suurimmalle osalle tullut kentällä edes hiki, vaikka lämpöä oli +20c. Lähdettiin kaverin vauhtiin mukaan, ja se näkyi tänään liikkeessä. Jatketaan treenaamista, josko sitä kautta saataisiin vähän liikettä ja tekemistä kentälle”.

Leppäkynnäs kuitenkin löysi ottelusta muutaman hyvän pelin pelanneen, jolle ”kultapossut” jaettiin:

*** Ari Ahosmäki

** Jani Kujala

* Petri Pessala

 
Salpausselän Reipas/A – Noula/Huiva 5-0 (0-0)

1-0 Salminen (Leppänen)

2-0 Kujala (Salminen)

3-0 Kujala (Salminen)

4-0 Suviranta (Asikainen)

5-0 Kujala (Ahosmäki)

Varoitukset: Haukka
Julkaistu 13.05.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 7046.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10463    Toteutus: klikkaa.fi