Tiedotusosiot:
Uutisia

Kopse/2 vei pisteet mennessään


Salpausselän Reippaan Akatemia joutui taipumaan myös kauden kolmannessa kotiottelussa, kun Korsolainen Kopse vei sarjapisteet mennessään. Ottelu oli tiukkaa taistelua aina viimeiseen pillin vihellykseen asti.

Akatemia oli kahta edellistä kotikonttaamista paremmalla ilmeellä liikkeellä, ja kauden ensimmäinen kotimaali nähtiin, kun Teemu Vuorela vei Lahtelaiset 28 minuutin kohdalla 1-0 johtoon rangaistuspotkusta. Tilannetta edelsi Joonas Tolosen hieno läpisyöttö, ja vierasjoukkueen maalivahti jouti kaatamaan puolittain läpi päässeen Semen Kirillovin. Enempää maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähty, vaikka molemmilla joukkueilla siihen puolittaisia paikkoja olikin.

Toisen puoliajan alussa pelattiin molempien joukkueiden osalta reilu vartti varsin mitäänsanomatonta jalkapalloa, jota leimasivat tiukka taistelu ja puolihuolimattomat syötöt. 67 minuutin kohdalta vierasjoukkue tuli tasoihin, kun Akatemian puolustus lahjoitti ilmaisen maalin. Yllättäen tasoitusmaali herätti molemmat joukkueet uudelleen pelaamaan, ja vauhti kentällä nousi huomattavasti; vierasjoukkue sai lahjamaalista uutta virtaa, kotijoukkueen hakiessa hyvitystä lipsahdukselle. Peliä mentiin vauhdilla päästä toiseen ja molemmat saivat luotua vaarallisia tilanteita johtomaalin tekemiseen. Akatemian kotitehottomuus kuitenkin jatkui, ja loppua kohden jalka alkoi taas painaa vierailijoita enemmän. Ottelu sai vielä kotijoukkueen kannalta todella katkeran lopun. Kellossa oli 90+3, kun Akatemian puolustuksen pienoisella myötäavustuksella vierailijat siirtyivät pelissä 1-2 johtoon. Pallo vietiin keskelle, ja tuomari puhalsi pilliin kolmesti.

”Nyt ei kyllä pysty sanomaan mitään painokelpoista tekstiä. Siinä oli kaikki saumat kolmeen pisteeseen, ja ehkä tasuri olisi ollut tilanteisiin nähden oikeutettu tulos tästä pelistä.” jupisi Akatemian peluuttamisesta vastannut Antti Kumpulainen ottelun jälkeen. Myös pelaajilta tuli ymmärrettävästi sen verran pettyneitä kommentteja, että jätetään ne tällä kertaa julkaisematta.

 
Kallion kultapossut:

*** Semen Kirillov

** Santeri Haukka

* Teemu Vuorela

 
 
Salpausselän Reipas Akatemia – Kopse/2 1-2 (1-0)

1-0 Vuorela (rp.)

1-1 Vastustaja

1-2 Vastustaja
 
Varoitukset:Julkaistu 22.05.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 6846.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 10448    Toteutus: klikkaa.fi