Tiedotusosiot:
Uutisia

Kerran vielä ennen taukoa


Salpausselän Reippaan molemmat joukkueet pelaavat tällä viikolla kevätkierroksen viimeiset sarjapelinsä, ja sen jälkeen siirrytään hetkeksi aikaa latailemaan akkuja (osa tosin keräämään ruutia käsivarsiin telamiinoja kantelemalla).

”Lepin Ipanat” iskee tänään keskiviikkona helteisessä Mukkulan illassa yhteen Jokelan Kisan kakkosporukan kanssa. Noususta vitoseen pelaava junnuryhmä on osoittanut viime peleissä merkkejä lisääntyneestä kiinnostuksesta (vaikka treeniaktiivisuudessa on vielä paljon toivomisen varaa), ja helppoa iltaa ei vastustajalle ole Mukkulassa tiedossa. Jatkaako ketsuppipullosta korkin auki saanut ”Zege” Salminen ilotulitustaan, ja löytyykö nelosessa vahvoja otteita esittäneelle Samuel Leppäselle pysäyttäjää? Entä pystyykö Jokin hyökkäys murtamaan SalReippaan vahvan puolustuslinjan ja ohittamaan maalivahti Eetu Kuosmasen? Näihin kysymyksiin saat vastauksen tulemalla paikan päälle Mukkulaan katsomaan ja kannustamaan.

Salpausselän Reipas/A –Joki/River Mukkulan tekonurmi ke 26.6 klo 21.00

 
Nelosessa pelaava Akatemia puolestaan matkustaa sunnuntaina Hyvinkäälle paikallisen palloseuran kakkosjoukkueen vieraaksi. Viime kaudesta huomattavasti nuorentunut Hyvinkääläis-ryhmä on hyvistä otteista huolimatta jämähtänyt tasaisen sarjan häntäpäähän. Sarjan tasaisuutta kuvastaa hyvin se, ettei matkaa puolivälissä keikkuvaan Akatemiaan ole kuin muutama hassu piste. Viime kauden kohtaamisissa Hyps veti molemmilla kerroilla pidemmän korren, joten Hyvinkäälle lähdetään revanssihengessä. SalReippaan kokoonpano otteluun on tälle kaudelle tyypilliseen tapaan vielä mysteeri, mutta joukkuejohdon toiveissa olisi saada matkaan mukaan täysi miehitys, ja mielellään jokunen vaihtomieskin…Julkaistu 26.06.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4243.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7952    Toteutus: klikkaa.fi