Tiedotusosiot:
Uutisia

Salreippaan A päätti kevätkierroksen 7 - 0 murskavoittoon.


Salreippaan A joukkue kohtasi kevätkierroksen viimeisessä ottelussaan Jokelan kisan River joukkueen Mukkulan tekonurmella. Salpausselän Reipas oli saanut otteluun Akatemian puolelta vahvistuksiksi Tero Rantalan, Niko Jorosen ja Teemu Vuorelan. Vahvistuksiin jouduttiin turvautumaan, koska edellisessä treeneissä valmentaja Mika Leppäkynnäksellä ei ollut täyttä varmuutta joukkueensa pelaajiston kesälomasuunnitelmista. Otteluun saatiin kuitenkin lähes täysi vaihtopenkki ja nähtiinpä myös remonttihommia koko kevään selkä väärällä vääntänyt pelaajamanageri Mike Suvirantakin vaihtopenkillä. Joten jännitettävää sai Mukkulaan saapunut satunnainen katsojakin; miten mahtaisi jalka nousta "vanhuksella" poikien pelissä.

Salreipas aloittikin ottelun vahvalla pallon hallinnalla ja liikkeellä, eikä alkuminuuteista lähtien ollut epäselvyyttä kuka ottelussa on kuskin paikalla. Salreipas loikin tukun tilanteita Jokelan maalille, mutta huolimattomuus ja hätäily maalipaikoissa sekä vastustajan maalivahdin parit hyvät kopit pitivät numerot nollilla. Salreippaan tuskaillessa maalinteossa, avautui Jokelallekin harppuuna vastahyökkäyksellä varkain paikka kokeilla maalintekoa. Tällä kertaa joukkueen maalissa esiintynyt Eetu Kuosmanen oli kuitenkin valppaana ja hoiti tilanteen tyylikkäästi. Noin 20 minuutin kohdilla valmentaja-velho Leppäkynnäs päätti piristää joukkueensa viimeistelyä boxissa ja kahdella pelaajavaihdolla tässä onnistuttiinkin. Leppäkynnäs toimi itse toisen maalin syöttäjänä. Näinpä tauolle siirryttiinkin kotijoukkueen 2 - 0 johtoasemassa Niko Jorosen ja Teemu Vuorelan onnistuessa maalinteossa.

Toisella puoliskolla Salreipas sitten syttyi pelaamaan ja oivalla pelipäällä ollut Antti Asikainen nakutti 3 maalia. Muita maalinteossa onnistuneita olivat Arttu Salminen ja Jani Kujala. Toisella puoliskolla vastustaja tuskastui omaan peliinsä ja pyrki kirjaimellisesti pelin rikkomiseen, joista osoituksena useat vaaralliset takaapäin tulleet taklaukset ja jälkiliut, jotka kyllä jäivät ottelun erotuomarilta Jari Karppiselta näkemättä ja puuttumatta. Salreippaan onneksi vakavammilta loukkaantumisilta vältyttiin.

Valmentaja Mika Leppäkynnäs oli pelin jälkeen tyytyväinen mies. " Peli oli hyvää alkua lukuun ottamatta. Maltettiin pelata ja pallo teki töitä. Tästä on hyvä jatkaa syksyyn. Muutama pelaaja lisää on vielä tervetullut rosteriin syksyksi. Näyttöjä voi tulla rohkeasti antamaan kesätauon jälkeen treeneihin mikäli pelaaminen kehittyvässä ja eteenpäin menevässä organisaatiossa kiinnostaa."

Salreipas A:n Seuraava ottelu kesätauon jälkeen on 31.7 keskiviikkona klo 21 vastassa Mäntsälän urheilijat. Paikka Mukkulan tekonurmi.

 
Ottelun kultapossut:

*** Antti Asikainen

** Teemu Vuorela

* Niklas Kivistö

 
SalReipas A – Joki/River 7-0 (2-0)

1-0 Joronen (Rantala)

2-0 Vuorela (Leppäkynnäs)

3-0 Asikainen (Joronen)

4-0 Asikainen

5-0 Kujala

6-0 Asikainen

7-0 Salminen

Varoitukset:
Julkaistu 28.06.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 4472.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7963    Toteutus: klikkaa.fi