Tiedotusosiot:
Uutisia

Pelaajauutisia


Salpausselän Reippaan riveissä on kesätauon aikana tapahtunut pelaajaliikehdintää molempiin suuntiin. Arttu Salminen, Niklas Kivistö ja Saku Suviranta lähtivät suorittamaan varusmiespalvelustaan, ja ovat siltä osin sivussa suuren osan syyskierroksen peleistä. Lisäksi opiskelujen alku elokuun lopussa verottaa ainakin Rasmus Hämäläisen ja Anton Närekorven pois oranssipaitojen riveistä.

Joukkueen vahvuuteen mukaan ovat puolestaan liittyneet paluumuuttajina Tomi Skinnari määräaikaisella siirrolla, Sami ”Tase” Nieminen sekä Toni Suomela. Lisäksi kevätkierroksen opiskelukiireiden takia missannut Ilkka Redman on taas pelikunnossa ja Turusta Lahteen muuttanut Jarmo Kuljukka nähdään oranssipaitojen riveissä syyskierroksen aikana. Myös Henri Sakki on harjoitellut seuran mukana ja ehtii pelaamaan muutaman ottelun, ennen kuin opiskelukiireet vievät miehen takaisin Tampereelle. Lisäksi parin muun uuden kasvon toivotaan vielä vahvistavan Salpausselän Reippaan rivejä syksyn aikana.

”Hyvä, että uusia ja ”vanhoja” kavereita on liittynyt rinkiin mukaan. Toivotaan, että innostusta riittää ja paikat pysyvät kasassa, niin saataisiin herrat mahdollisimman nopeasti peleihin mukaan. Kaudesta tulee kuitenkin vielä pitkä, ja kaikkien panosta tarvitaan. Siksi treeneissä on edelleen avoimet ovet, ja mukaan saa liittyä, sikäli kun kiinnostusta löytyy” tuumaili valmentaja Lepi Leppäkynnäs seuran toimistolla.
Julkaistu 30.07.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9015.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 7953    Toteutus: klikkaa.fi