Tiedotusosiot:
Uutisia

Nollat tauluun


Salpausselän Reippaan ”Lepin Ipanat ” jäi kevätkierroksella maalirikkaiden vaiheiden jälkeen tasapeliin Tups/2 vieraana Tuusulassa, ja kotiottelun tavoitteena oli parantaa keväästä ja ottaa kolme sarjapinnaa lisää plakkariin. Tups kuitenkin osoitti ettei kevään tulos ollut sattumaa, ja pisteet tasattiin myös toisen kohtaamisen päätteeksi.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueen hienoista hallintaa, ja oranssipaidat saivatkin rakenneltua jokusen hyvän maalipaikan, mutta palloa ei saatu pelattua ohi hyvin pelanneen Tups-vahdin. Vierailijat pelasivat hyvää peliä puolustuksessa ja keskikentällä, mutta hyökkäyspäässä vihreäpaidat olivat ensimmäisellä puoliajalla suhteellisen aseettomia, joten tauolle mentiin numeroissa 0-0.

Toinen puoliaika oli melko pitkälle ensimmäisen kopio; Lahtelaiset olivat näennäisesti niskan päällä ja pääsivät taas kokeilemaan useammankin kerran viimeistelyä, mutta sitkeä nolla säilyi taululla. Ensimmäisestä jaksosta poiketen myös Tups sai pari vaarallista maalipaikkaa, mutta kotijoukkueen onneksi nolla säilyi myös toisessa päässä. Ottelu ei noussut suurten pelien joukkoon, ja nyhjäyksen päätteeksi pisteet jaettiin 0-0 tuloksella.

”Tänään oli vähän halutonta tekemistä ja hirveä kiire koko ajan. Maali jäi puuttumaan, ja mitä pidemmälle peliä pelattiin, sitä suuremmaksi taakaksi se maalinteko muodostui. Ei voi olla tyytyväinen…” summasi joukkueen valmentaja Lepi Leppäkynnäs ottelun
annin.

 
Ottelun kultapossut:

*** Ilkka Redman (kuvassa)

** Petri Pessala

* Antti Asikainen


Salpausselän Reipas/A – Tups/2   0-0

Varoitukset:
Redman, Rantala, Leppänen 


Julkaistu 29.08.2013

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 1404.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 8531    Toteutus: klikkaa.fi