Tiedotusosiot:
Uutisia

Akilleksen vahva ensimmäinen puoliaika liikaa Akatemialle


Salpausselän Reipas jatkoi koulujen päättymisjuhlista huolimatta sarjapelejä. Kisapuistoon saapui lauantai-illaksi vieraaksi perinteikäs Porvoolaisjoukkue Akilles. Akatemian lähtötilanne oli haastava sillä kokoonpanosta puuttui liuta uusia ammattiin valmistuneita ja tuoreita ylioppilaita joille isot onnittelut seuran puolesta saavutusten johdosta! Laajasta ringistä johtuen, kasaan saatiin kokeneemmasta kaartista kuitenkin lähes täysi kokoonpano ja näytönpaikkoja siunaantui nyt sitten niillekin pelureille, jotka olivat alkukaudesta jääneet vähemmälle peliajalle.

Ottelun alku meni Akatemian hienoisessa hallinnassa; muutama puolittainen paikka saatiin luotua vastustajan  maalille, mutta tuloksetta. Pelikellon näyttäessä 10 minuuttia Akilles kiskaisi omalta puoliskoltaan pallon Akatemian puolustuksen selustaan joka näytti helposti vierivän aina Akatemian maalinsuulla tällä kaudella debytoineen Heikki "Burger" Haaraojan ulottumiin mutta niin vain vikkelä Akilles-kärki pääsi tuikkaamaan pallon hyvän juoksun päätteeksi vastaantulossa arponeen Haaraojan selän taakse. Kylmästä suihkusta ei toivottu ja tämän maalin jälkeen pelaamisesta tuli todella väkinäistä ja halutonta. 30 minuutin kohdalla Akilles sai jälleen pelattua pallon oikealta laidalta keskustaan ja onnekkaan pompun kautta Akilleksen kärki oli jälleen nokikkain maalivahti Haaraojan kanssa ja viimeistely onnistui helpohkosti. 0 - 3 maalissa oli taas huonoa onnea mukana kun selustaan pelatussa pallossa Akatemian puolustaja kompuroi ratkaisevasti ja maalivahdille palautukseksi tarkoitettuun pallo jäi vajaaksi ja vikkelä Akilles kärki pääsi jälleen väliin ja tuikkaus takakulmaan ohi hölmistyneen Haaraojan. 0 - 4 maali tuli taas pari minuuttia edellisestä perään kun Akilleksen vasemmalta laidalta tullut hyökkäys tavoitti vapaana maalilla olleen hyökkääjän jolla oli helppo työ puskea taukolukemiksi 0- 4..todella tyrmäävä puoliaika.


Toisella puoliajalla Akatemia sai hieman otetta pelistä ja pystyi luomaan pari vaarallista paikkaa Akilleksen maalille. Teemu Vuorela onnistui suuntaa muuttaneesta vaparista kaunistelemaan numeroita 1 - 4:ään. Tämän jälkeen Vuorelalla oli mahdollisuus myös puolittaisen läpiajon päätteeksi tehdä maali mutta pallo kiersi muutaman metrin maalin ohi väärältä puolelta. Myös Akilleksen hyökkääjä oli pari kertaa nokikkain kerran maalivahdin kanssa toisessa päässä mutta tällä kertaa Haaraoja onnistui torjumaan nämä tilanteet. Kerran pallo putsattiin myös Mika Motturin toimesta maaliviivalta kulman jälkitilanteen jälkeen.

Valmentaja Mika Leppäkynnäs tuskaili pelin jälkeen saman ja vanhan "kliseen" kanssa. "Niin pelaat kuin harjoittelet." Jos treeneissä käy se 8 - 10 pelaajaa niin ei tässä pelaaminen paljon kehity ja se oli tänään taas juuri sen näköistä ja lopputulos oli juuri sen mukainen. Huolestuttava piirre on tällä hetkellä se, että peli on haluttoman näköistä ja laiskan pulskeaa, pallotuntuma ja rutiini ei ole yksinkertaisimmassakaan syötöissä ja haltuunotoissa sillä tasolla että saataisiin peliä haltuun. Ja kun liike ja puhe puuttuu kentältä niin silloin on vaikeaa. Onneksi nyt on kuitenkin kahdet treenit ennen seuraavaa peliä niin toivottavasti saadaan asioita korjattua ja Torstaina lähdetään haastamaan jälleen uudella draivilla vastustajaa.

 
Ottelun kultapossut:

*** Mika Motturi

** Niko Joronen

* Teemu VuorelaSalpausselän Reipas/Akatemia – Akilles 1-4 (0-4)

0-1 vastustaja

0-2 vastustaja

0-3 vastustaja

0-4 vastustaja

1-4 Vuorela

Varoitukset: Tuominen


Julkaistu 03.06.2014

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 9184.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 658    Toteutus: klikkaa.fi