Tiedotusosiot:
Uutisia

Avauspisteiden metsästykseen


Salpausselän Reippaan Akatemia jatkaa kauden 2016 otteluitaan tänään Mukkulassa, jossa vastaan asettuu niin ikään avausottelussa takkiinsa saanut Orimattilan Pedot. Ottelu oli alun perin merkattu Petojen kotiotteluksi, mutta Orimattilalaiset jatkavat aiemmilta kausilta hyväksi koettua käytäntöään siirtämällä kevään kotiotteluita pelattavaksi muilla paikkakunnilla, tarjoten näin mahdollisuuden pelata kesän ja syksyn ottelut Orimattilan nurmella hiekan sijaan.

Salpausselän Reippaan ja Petojen väliset ottelut ovat viimeisien vuosien aikana nousseet monesti niiden värikkäimpien ja mieleenpainuvimpien joukkoon (ei aina niin hyvässä mielessä). Viime kauden ja tämän kauden aikana molemmat joukkueet ovat uudistuneet ja nuorentuneet rajusti, ja uusia asetelmia ja askelmerkkejä viritellään molemmissa leireissä. Salpausselän Reippaan hyökkäysarsenaali koki merkittävän supistumisen viime kauden päätteeksi, kun seuran maalintekovastuun pitkälti kantaneet Teemu Vuorela, Tomi Skinnari ja Tase Nieminen vaihtoivat kaikki maisemaa. Nähtäväksi jää, kuka tätä aukkoa paikkaa kuluvan kauden aikana. Yhtä iso aukko jäi paikattavaksi tolppien väliin, kun aikanaan Petojen maaliakin vartioinut, ja viime kauden päätteeksi Salpausselän Reippaan MVP-pelaajana palkittu maalivahti Toni Paajanen (kuvassa oikealla) loukkasi talvella kätensä ja on poissa ainakin koko kevätkierroksen.

Petojen joukkue muuttui merkittävästi jo viime kaudelle ja myös tänä vuonna joukkueen listoilla on Salpausselän Reippaalle liuta uusia nimiä. Yksi tuttu nimi kuitenkin näyttäisi puuttuvan myös Peto-leiristä (osittain arvailua) kun pitkään Petolinjoja johtanut Timo Toroi siirtyi täksi kaudeksi muualle.

Yksi asia kuitenkin säilyy edelleen. Tätä ottelua ei varmasti kumpikaan halua hävitä. Tämä on edelleen se matsi, josta kauden mittaan käydään eniten spekulaatioita kentällä ja sen ulkopuolella.

 

Salpausselän Reipas Akatemia – Orimattilan Pedot Mukkulan tekonurmella torstaina 28.4.2016 klo 21.00 alkaen.

 

Tervetuloa katsomaan ja ihmettelemään millä tasolla Nelosta pelataan Päijät-Hämeessä kaudella 2016
Julkaistu 28.04.2016

Lisää kommentti

« Takaisin
Kuva 7900.jpg

mustataustalogo.jpgYHTEISTYÖSSÄ:
.
Salpausselän Reipas
Sivuvierailuja: 847    Toteutus: klikkaa.fi